Izrada sajta

Izrada sajta. Danas je gotovo nezamislivo da niste predstavljenii i dostupni na internetu, nezavisno u kojem obliku. Bilo da ste firma, udruzenje, organizacija ili pojedinac, pozeljno je da ste prisutni na internetu sa svojim sadrzajem jer je to danas neminovnost. Vaša web stranica je jednostavno vaša naj jeftinija trajna reklama, dostupna celom svetu.

Sadrzaji na internetu su neograniceni , a danas se internet sve više koristi za pronalazenje svega što vam treba. Zato je vrlo bitno da je i vaš sadrzaj dostupan na internetu. Tu nastupamo mi i naša usluga izrade web stranice, ali i celokupne usluge vezane za internet marketing. Pod time mislimo na:

 

Zašto izabrati Frontend

Mi u Frontend-u, nudimo Vam uslugu izrada sajta – koja podrazumeva idejno i graficko rešenje, programiranje i tehnicku realizacija projekta. U zavisnosti od potreba i mogucnosti klijanta za Vas mozemo izraditi mikro sajt (web prezentacija do 10 stranica), sajt za kompanijut, portal, forum, blog, ili nternet prodavnicu.

Frontend je kompanija koju cini tim iskusnih programera, dizajnera i marketing menadzera koji poseduju dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica za klijente kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Iskustvo od preko 10 godina iza nas i preko 300 projekata koje smo izradili za to vreme najbolje govore o nama.

Osim toga svi sajtovi koje smo izradili su uradjeni po najnovijim svetskim standardima – a po domacim cenama uz poštovanja svih dogovorenih rokova.

Šta sve možemo da uradimo za vas

Ukoliko se odlucite za nas, veoma brzo i kvalitetno zadovoljicemo sve vaše potrebe u pogledu izrade sajtova kao i seo optimizacije za vaš sajt. Web sajtovi koje izradjujemo mogu biti:

  • Mikro sajt
  • Kompanijski sajt
  • Sajtovi koje ažurirate sami (CMS sistem)
  • Internet prodavnice
  • Portali
Programi koje koristimo u izradi sajtova su:

Html, Html 5, Css, Php, Java, Note Jazz, Php cake i drugi …

 

Izrada sajta – Proces

Izrada sajta je prvi korak u današnjem poslovanju. Da li Vam je potrebna izrada web sajta? Da li želite postojeći web sajt da redizajnirate ili optimizujete za bolje rangiranje na Google-u? Ako je odgovor da, na pravom ste mestu.  Nudimo Vam brzu i profesionalnu izradu sajta za Vas ili Vašu firmu. Sve naše web sajtove u potpunosti prilagođavamo željama naših klijenata, kako bi najbolje odgovorili na potrebe njihovog poslovanja.

Na osnovu Vaših potreba i preferenci, naš web dizajner će napraviti najoptimalnje idejno rešenje za to kako bi Vaš web sajt mogao da izgleda. Nakon što se odlučite za rešenje koje vam predlozimo, izrada sajta počinje, uz dodatne sugestije ako za njima postoji potreba, naš dizajner pristupa konačnoj izradi Vašeg sajta i Vi dobijate finalan proizvod u dogovorenom roku.